HAPPY MOTHERS DAY

Selamat hari ibu mama,
i love you with all my heart.
i love you so so so much.
May Allah will always bless you dunia & akhirat
InsyaAllah.. mmuahh.
for me,
I can only thank Allah for my mom because without her,
I would not have been brought out into this world and
enjoy the life I now enjoy.
I am grateful for every minute that I have spent with her
I love you mama. You are the best. You will always be.
Mama sentiasa menjadi sahabaty baik saya, Bila lambat bangun tidur, mama lah orang yang akan mengoncang pintu bilik sampai nk roboh untuk mengejutkan anak gadis nya ini.
bila bergayut kat hp lama-lama dan mengada-ngada,
mam lah yang akan menjengilkan mata memberi isyarat
means supaya behave our attitude. hehe
Taste mama juga for me, sangat-sangat hebat.
Kalau mahu beli handbag,dress, heels or shawl, sure saya akan bawa mama dan suruh dia pilih, pasti pilihannya menepati hati sanubari. sebab kalau buat pilihan sendiri dan beli saja design apa-apa, siapa lagi yang nak kritik hentam habis-habisan sampai menyesal tak sudah, pastilah mama you juga.
dan ayat paling menghiris
” kakak tak cantik lah pakai macamtu”
peh !! (-_-“)
Emak also makes the best BFF kerana dia dah tahu siapa sahabat-sahabat kita through ups and downs. Senang nak gossip sebab dia ingat semua benda dan semua kejadian yang menimpa. Dia pandai menilai siapa yang patut kita teruskan put up with their crap, dan siapa yang kita patut buat biasa aja. Gossip dengan mama adalah paling precious.
” I was a foolish little child
Crazy things I used to do
And all the pain I put you through
Mama now I’m here for you..
For all the times I made you cry
The days I told you lies
Now it’s time for you to rise
For all the things you sacrificed..
If I could turn back time rewind
If I could make it undone
I swear that I would
I would make it up to you..
Mom I’m all grown up now
I’ts a brand new day
I’d like to put a smile on your face everyday
Mom I’m all grown up now
And it’s not too late
I’d like to put a smile on your face everyday
You know you are the number one for me
Now I finally understand
That  famous  line
About the day I’d face in time
Coz one day, I’ll have a child of mine
Even though I was so bad
I’ve learnt so much from you
I will trying to do it too
If I’m married and I’ve chila
I will Love my kids the way you do..
There is no one in this world
That can take your place
I’m sorry for ever taken you for granted
I will use every chance I get
To make you smile
Whenever I’m around you
Now I will to try to love you
Like you love me
Only God knows how much you mean to me 🙂 “
*lirik diubah suai sedikit ye, sebb saya still tidak mempunyai children ;p
i love you mama..
your daughter,
FatinFashiekin
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s