FAIRYTALE

Assalamualaikum 🙂

i guess all of us have our own imaginary about something ada yang biasa2. ada yang tak logik. ada yang merepek. tp nama pun berangan kan. ahah.  i have some imaginary things that can keeps me stay awake at night. kirenye berangan sebelum tido la. can’t believe i’m writting something so personal here. ;p well, it may sounds crazy. but who cares?

1. sy selalu berangan yang sy ni spy. kononnya takde org pun tahu sy spy. n dalam bilik sy ada laluan khas utk ke HQ department. everytime ada task2 yg kene buat,pegi mexico, india, spain.. utk buat kajian sume. part tembak-menembak konon paling pro. *impian terlaksana jugak la sikit bile mase g korea dpt menembak guna gun yg mcm polis sane pakai. tp gugur jugak jantung ni. tssk. nampak sgt berbeza ngn angan2. ;p

2. berkahwin dengan org yg sgt kaya, hensem, baik kire perfect lawhich is mmg takde pun kat dunia ni. n all i do is being a housewife.sbb suami dah kaya sgt, tiap2 hari sy upah chef antarabangsa utk ajar sy masak. so for dinner, sy akan masak ikut apa yg husband nak. n hias rumah paling cantik di dunieee sbb rumah akan slalu ada event charity. baju everytime nak buat, designer akan datang rumah and ambil ukuran n we’ll discuss about the design together. anak2 paling byk masa utk di spend kan bersama. anak perempuan, ajar dea baking, panggil ustazah datang rumah, main pondok2 same2, buat sleepover for her friends. yg laki, bagi dea expose ngn music, sports tp the husband akan take care lebih la.*ini mmg fairy tale yg takkan terjadi. harap maklong.

3. jadi org yg serba boleh. cakap je dunia ni perlu kan apa,i can be what the world wants me to be. *tssk.

dah la. malu dah na list yg lain2. sure korang fikir sy melalut or over. tp takpelah, ni je peneman sy bile kadang2 tak mengantuk tp harus tdo. so ini hanyalah fantasi 🙂

 

Image

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s